Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osDej
Fyld
Bland alle de tørre ingredienser til dejen sammen i en skål, og lav en fordybning i midten. Bland olie og mælk sammen, inden det tilsættes lidt ad gangen til de tørre ingredienser og ælt dejen godt igennem i 5-10 min. Læg et klæde over og stil den varmt i ca. 10 min. Riv gouda på et rivejern og hak forårsløgene fint.
Del dejen i 8 klumper og rul hver af de 8 klumper ud til en tykkelse på 2-4 mm.
På 4 af de 8 stykker fordeles gouda og forårsløg.
Læg det andet stykke dej ovenpå og pres dejen godt sammen i siderne og i midten.
Kom en anelse olie på begge sider af brødene og grill dem i ca. 5 min. på hver side ved 180-200 grader. Servér straks.
Tip: Prøv også at bage brødene med en anden ost, fx gouda med pesto.
Det er tvillingerne Laura og Christine, der står bag Twin Food. De to dygtige madbloggere bor i Aarhus og er begge civilingeniører, men bruger madlavningen og bloggen som et frirum i hverdagen. Nyd deres lækre grillede fladbrød her og find flere gode opskrifter på twin-food.dk
Besøg Twin Food