Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osFyldt hakkedreng
Sommer-coleslaw
Sommer-coleslaw
Vask grøntsagerne og skyl persille. Skær spidskål ud i tynde skiver. Riv courgetten groft og hak peberfrugt fint. Hak persille groft. Lav dressingen ved at blande skyr sammen med mayonnaise, dijonsennep, citronsaft, sukker, salt og peber. Vend forsigtigt grøntsagerne i dressingen og tilsæt edamamebønnerne. Pynt med persille. Stil salaten til side.
Fyldte hakkedrenge
Vask grøntsagerne og skær courgette og peberfrugt groft ud. Skær herefter jalapenosskiverne i små stykker. Varm en pande og svits grøntsager kort i lidt olie. Drys med salt. Skær fetaen i store tern på samme størrelse som grøntsagerne. Oksekødet formes til 4 lige store kugler. Stik en finger ned i kødet og form et stort hul i midten. Læg grøntsager, feta og jalapenos ned i fordybningen.
Steg bøfferne på grillen ved middelvarme i ca. 15 min. Drys med salt og peber. Når der er ca. 5 min. tilbage, toppes bøfferne med revet ost. Når osten er smeltet og gylden, er bøfferne færdige. Servér bøfferne sammen med sommer-coleslawen.
Tip: Har du edamamebønner til overs, kan du nemt røre dem til en delikat creme: Kom de 300 g optøede edadamebønner i en blender, tilsæt 100 g ricotta, 2 spsk. olivenolie samt saft og skal fra en hel økologisk lime, og blend det til en ensartet masse.
Prøv også
Grillede kyllingesandwiches
eller
Grillede pæresnacks med gorgonzolacreme
Samantha Fotheringham insisterer på, at sund mad skal smage godt, og netop den tilgang kan du nyde godt af på hendes inspirerende sundhedsblog, hvor hun deler ud af tips til mere grønt og mere sundt. Mød Samantha på samanthafotheringham.dk
Besøg Samantha Fotheringham