Opskrift TIL GASGRILL

  • 8 små eller 4 store naan-brød
  • 150 g blød blåskimmelost
  • 6 friske figner
  • 200 g parmaskinke
  • 4 stilke frisk rosmarin
  • olivenolie
  • havsalt og sort peber

Læg naan-brødene på en varm grill og grill dem i ca. 1-2 minutter på hver side. Tag dem af igen. Fordel ost, skiver af figner, parmaskinke og hakket rosmarin på brødene og læg dem tilbage på grill og grill dem i ca. 3-4 minutter indtil osten smelter en smule.

Inden servering kommes en smule god olivenolie over brødene, herefter salt og peber.

Tip: Brødene kan med fordel serveres sammen med et stykke grillet kød, eller fisk. Server også gerne en let salat til.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club