Opskrift TIL GASGRILL

Kartofler

  • 2 store søde kartofler
  • olivenolie til pensling
  • salt og peber

Dressing

  • 1 stor håndfuld koriander, fint hakket
  • 1 rød chili, fint hakket uden kerner
  • 1 fed hvidløg, fint revet
  • saften fra 1 lime
  • 1 spsk. tamari
  • 1 spsk. olivenolie

Øvrigt

  • saltede peanuts
  • sesamfrø

Varm grillen op til 225 grader.

Skræl og skær kartoflerne i 1,5 cm tykke skiver.
Pensel skiverne med oliveolie og krydr dem med salt og peber.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og lad den trække, mens kartoflerne grilles.

Grill kartoffel skiverne 10 -12 min på hver side og anret dem herefter på et fad.

Fordel dressingen henover og drys med peanuts og sesamfrø.

Tip: Server kartoflerne som de er, eller grill et stykke kyllingebryst til for en mere fyldig ret.

 

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues