Opskrift TIL GASGRILL

  • 4 hele og friske artiskokker
  • 4 bøftomater
  • 2 skiver daggammelt surdejsbrød
  • olivenolie til pensling
  • 2 spsk. kapers
  • 2 spsk. pesto
  • salt og peber

Del artiskokkerne i kvarte. Skær bøftomaterne i tykke skiver.

Bring en gryde med let saltet vand i kog og kog artiskokkerne heri i 20 min. (Brug evt. grillens sidebrænder).

Varm grillen op til 200 grader.

Pensel artiskokker, tomater og brød med olivenolie og grill dem 5 min på hver side.

Anret artiskokker og tomater på et fad.
Skær brødet i tern og fordel dem ovenpå, samt drys med kapers og pesto.

Tip: Du kan nyde salaten som en dejlig vegansk sommerret med en skive godt brød til, men salaten smager også skønt til grillet fisk, eller du kan tilføje nogle skiver parmaskinke til salaten.

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues