Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osDel artiskokkerne i kvarte. Skær bøftomaterne i tykke skiver.
Bring en gryde med let saltet vand i kog og kog artiskokkerne heri i 20 min. (Brug evt. grillens sidebrænder).
Varm grillen op til 200 grader.
Pensel artiskokker, tomater og brød med olivenolie og grill dem 5 min på hver side.
Anret artiskokker og tomater på et fad.
Skær brødet i tern og fordel dem ovenpå, samt drys med kapers og pesto.
Tip: Du kan nyde salaten som en dejlig vegansk sommerret med en skive godt brød til, men salaten smager også skønt til grillet fisk, eller du kan tilføje nogle skiver parmaskinke til salaten.
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende på bloggen vanloseblues.blogspot.dk
Besøg Vanløse Blues