Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osSalat
Dressing
Rør alle ingredienser til marinaden sammen.
Skær auberginerne i aflange skiver. De skal være 2 cm tykke.
Kom aubergineskiverne i et fad og hæld marianden over, vend det rundt og lad det marinere i 20 min.
Grill de marinerede aubergineskiver 2-3 min på hver side.
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål og juster evt. konsistensens med lidt vand.
Bland quinoa og spinat sammen og anret det på et fad.
Fordel de grillede aubergine ovenpå og pynt med forårsløg og pinjekerner og server dressingen til.
Tip: Salaten er mættende for sig selv, men også fantastisk som tilbehør til fx krydrede kyllingelår på grill.
Prøv også
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk
Besøg Vanløse Blues