Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osKage
Serveres med
Pisk smør, vaniljesukker, rørsukker og brun farin godt sammen.
Rør mel og natron i dejen.
Rør mælk i dejen.
Ælt til sidst chokoladeknapper i dejen, men gem nogle få chokoladeknapper, som du stikker i toppen af cookie-kagen, lige inden den kommer på grillen.
Fordel dejen i en støbejernspande (20 el. 22 cm) og stik skumfiduserne i kagen sammen med de sidste chokoladeknapper.
Grill kagen ved mellemhøj varme i ca. 10 minutter. Den må gerne se lidt underbagt ud, så længe bunden bliver let gylden.
Lad kagen køle lidt, inden du topper den med vaniljeis og friske jordbær.
Tip: Alle slags friske bær kan bruges som topping
Tóra Effersøe Mortensen er digital journalist og kvinden bag bloggen Cute Carbs. Tóra skriver om søde sager, fordi hun ganske enkelt bare elsker at bage og spise gode kager. Hun samler inspiration fra hele verden på sin online færd, og så henter hun også opskrifter fra sin færøske familie, der altid har noget nyt og spændende bagværk i ovnen.
Besøg Cute Carbs