Opskrift TIL GASGRILL

Fisk

  • 600 g havtaskefilet 
  • 2 spsk. olie
  • salt og peber


Mangosalsa

  • 2 spiseklare mangoer
  • 1 lille håndfuld cherrytomater
  • 1 lille rødløg
  • 1 bdt. koriander
  • 1 chilipeber
  • 1 lime
  • salt og peber

Skær skrællen af mangoerne, og skær dem i tern.
Halvér tomaterne, og pil og hak rødløget fint.
Snit korianderen, og hak chilipeberen.
Bland det hele sammen, og smag til med limejuice, salt og peber.

Del fisken i fire passende stykker, og vend dem med olie, salt og peber.
Grill i 3-4 minutter på hver side, til fisken lige akkurat er tilberedt.
Anret fisken på en tallerken, og top den med mangosalsaen.
Servér evt. med en god salat.

Tip: Mange har tendens til at grille og stege fisk for længe, så den bliver kedelig og tør. Husk, at fisk altid kun lige akkurat skal være stegt.

Man kan fint erstatte havtaske med med fx torsk eller sej. Og husk hvis man skal grille hvid fisk som fx. torsk eller sej - skal man bruge en foliebakke (eller sølvpapir).

Flere opskrifter fra Foodfanatic

Nadia Mathiasen henter meget af sin inspiration fra Thailand, hvor hendes mor kommer fra. Det giver et fantastisk mix af eksotiske smage og nordiske råvarer, som også passer perfekt til grillen. Mød Nadia på foodfanatic.dk.

Besøg Foodfanatic