Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osRens fisken, skær et par snit på skindsiden, og krydr med salt og peber.
Grill fisken på en olieret rist med den hvide side nedad i 15-20 minutter under låg, til fisken er tilberedt. Den er færdig, når kødet slipper benene. Skindet kan hænge fast i grillen, når den skal af, så brug gerne to paletknive.
Lad fisken hvile tildækket, mens du forbereder saucen.
Brun smørret i en gryde, tag gryden af varmen, og smag til med balsamicoeddike, salt og peber. Hak persillen, og vend den i saucen sammen med kapers.
Fjern skindet fra fisken, og servér den sammen med smørsaucen, grøn salat og kartofler, som er forkogte og grillet i en foliebakke.
Nadia Mathiasen henter meget af sin inspiration fra Thailand, hvor hendes mor kommer fra. Det giver et fantastisk mix af eksotiske smage og nordiske råvarer, som også passer perfekt til grillen. Her er opskriften dog distinkt nordisk med lys fisk i hovedrollen. Mød Nadia på foodfanatic.dk.
Besøg Foodfanatic