Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osVarm grillen op til 225 grader.
Skær grøntsagerne ud i 1 cm tykke skiver på langs.
Pensel brød og grøntsager med olivenolie og krydr dem med salt og peber.
Grill grøntsagerne 3-5 min på hver side, og brødet til det er sprødt.
Smør 4 skiver med pesto og 4 skiver med oliven tapenade.
Kom en håndfuld rucola på alle skiverne med tapenade og fordel grøntsagerne ovenpå.
Slut af med basilikumblade og skiverne med pesto.
Tip: Opskriften er vegansk, men har du lyst til kød, kan du tilføje røget skinke eller grillet kylling til sandwichen.
Prøv også
Grillede hvide asparges
eller
Grillede nektariner med marcarponecreme
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk
Besøg Vanløse Blues