Opskrift TIL GASGRILL

Brød:

  • ½ agurk
  • 8 skiver surdejsbrød
  • olivenolie
  • 1,5 dl ærter
  • 2 stilke mynte

Creme:

  • 125 g ricotta
  • 75 g feta
  • skal fra ½ økologisk citron
  • sort peber

Topping:

  • 8 skiver røget laks
  • olivenolie

Skær agurken ud i skiver.

Pensl brødene med olivenolie og grill dem på en varm grill, indtil de er sprøde og har fået flotte grillstriber.
Grill agurkerne kort tid på hver side, indtil de får flotte grillstriber.

Rør ricotta sammen med feta og citronskal til en glat creme, og smag til med sort peber.

Smør hver skive brød med ricottacreme, og fordel ærter, agurkeskiver, røget laks og mynteblade ovenpå.

Inden servering kommes en smule god olivenolie over brødene.

Tip: Server brødene med en god salat som en hurtig aftensmad på en hverdagsaften, eller brug dem som tilbehør til en større grillmenu.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club