Opskrift TIL GASGRILL

Salat

  • 200 g blandet salat
  • 2 æbler
  • ½ squash
  • 4 kyllingebryster
  • 125 g blød gedeost
  • 50 g ristede pinjekerner
  • 4 spsk. syltede rødløg

Dressing

  • 4 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. mørk balsamico
  • salt og peber

Skyl salaten og bred den ud på et stort fad.

Skyl æblerne, skær dem i både, og skær squash ud i skiver.
Pensl æblerne og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side.

Vend kyllingebrysterne med en smule olie og krydr med salt og peber.
Grill kyllingebrysterne ca. 7-8 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Rist pinjekernerne på en tør pande, til de er gyldne.

Fordel æbler, squash, gedeost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten.
Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker og fordel dem over salaten.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Fordel dressingen over salaten inden servering.

Tip: Lav gerne dobbelt portion og tag resten med i madpakken næste dag.

Flere opskrifter fra The Food Club

Ditte Ingemann fra bloggen The Food Club har en lang liste af kogebøger bag sig, og er altid at finde i et køkken eller bag et kamera. Ditte evner at gøre det søde lidt sundere og mikser utraditionelle ingredienser til nye fantastiske resultater. Smag på Dittes lækre grillretter her og glæd dig over, at grillretter også kan være enkle og grønne. Find flere af Dittes opskrifter på thefoodclub.dk

Besøg The Food Club