Opskrift TIL GASGRILL

Hotdogs

  • 4 store gulerødder
  • 4 hotdog brød, købt eller hjemmelavet
  • 1 dl. bbq sauce
  • 1 ds. kikærter
  • 2 spsk. fin pickles
  • 2-3 spsk. mayonnaise
  • Salt og peber

Lynsyltede rødløg

  • 1 stort rødløg, skåret i ringe
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 1 dl. æblecidereddike

Rør eddike, sukker og salt sammen i en skål.
Tilsæt rødløgene, vend det rundt og lad dem trække heri, mens resten tilberedes.

Skræl og kog gulerødderne i let saltet vand i 15 min.

Hak kikærterne groft i en foodprocessor eller mos dem med en gaffel. Rør kikærterne sammen med pickles og mayonnaise og smag til med salt og peber.

Pensel de kogte gulerødder med bbq sauce.
Varm grillen op til 225 grader og grill gulerødderne et par minutter hele vejen rundt.
Lun pølsebrødene på grillen.

Skær pølsebrødene halvt igennem, kom en grillet gulerodspølse i hver. Top med kikærteremoulade og lynsyltede rødløg.

Tip: De veganske hotdogs nydes uden kød, men har du kødglade gæster, smager de fantastisk med lidt drys af røget bacon. Du kan også svøbe gulerødderne i serranoskinke, inden de grilles.

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende også på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues