Opskrift TIL GASGRILL

Grillspyd

  • 500 g søde kartofler
  • 1 bundt asparges
  • 2 store rødløg
  • ca. 8 træspyd

Marinade

  • ½ dl olivenolie
  • 1 tsk. stødt chili
  • ½ tsk. stødt spidskommen
  • ½ tsk. stødt koriander
  • ½ røget paprika
  • ½ tsk. flagesalt

Koriander-yoghurt dressing

  • 2 dl. soyayoghurt
  • saften fra 1 lime
  • 1 dl frisk koriander
  • salt og peber

Start med at sætte grillspyddene i vand, så de ikke brænder på grillen.

Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.

Kom koriander, limesaft og 2 spsk. yoghurt i en minihakker, og blend det til en tyk og cremet konsistens.
Rør det sammen med resten af yoghurten og smag til med salt og peber.

Skær kartofler, asparges og rødløg ud i lige store stykker, og sæt grøntsagerne skiftevis på grillspyddene og pensel dem med marinaden.

Grill spyddene 10-12 min. på hver side.

Server spyddene med koriander-yoghurt dressingen og lidt frisk koriander til pynt.

Tip: Tilsæt et stykke grillet fisk eller en bøf for en mere fyldig ret.

 

Flere opskrifter fra Vanløse Blues

Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende på bloggen vanloseblues.blogspot.dk

Besøg Vanløse Blues