Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osGrillspyd
Marinade
Koriander-yoghurt dressing
Start med at sætte grillspyddene i vand, så de ikke brænder på grillen.
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kom koriander, limesaft og 2 spsk. yoghurt i en minihakker, og blend det til en tyk og cremet konsistens.
Rør det sammen med resten af yoghurten og smag til med salt og peber.
Skær kartofler, asparges og rødløg ud i lige store stykker, og sæt grøntsagerne skiftevis på grillspyddene og pensel dem med marinaden.
Grill spyddene 10-12 min. på hver side.
Server spyddene med koriander-yoghurt dressingen og lidt frisk koriander til pynt.
Tip: Tilsæt et stykke grillet fisk eller en bøf for en mere fyldig ret.
Maria Engberg, der er kvinden bag bloggen Vanløse Blues, er selverklæret grøntsagspassionist og kan trylle de mest simple grøntsager om til spændende retter. Smag på hendes lækre opskrifter her og mød hende på bloggen vanloseblues.blogspot.dk
Besøg Vanløse Blues