Opskrift TIL GASGRILL

  • 450 g laksefilet, gerne stykker der er tykke over det hele
  • 2 tsk. flydende honning
  • 1 tsk. citronsaft
  • 2 tsk. soya
  • 1 tsk. olie
  • 1.5 spsk. sesamfrø
  • ½ tsk. frisk, revet ingefær

 

Læg fire grillspyd af træ i koldt vand.

Skær laksen i tern af ca. 2 cm x 2 cm. Kom dem i en skål og tilsæt honning, citronsaft, soya, olie, sesamfrø og revet ingefær. Bland det hele godt sammen og sørg for, at der er marinade på alle flader af laksen. Lad laksen stå koldt i 15 min.

Kom laksen på spyd og derefter på grillen ved ca. 200 grader.

Grill laksen i 5-7 min. i alt (afhænger af tykkelse) og vend den undervejs.

Servér straks med en god salat til.

 

Flere opskrifter fra Twin Food

Det er tvillingerne Laura og Christine, der står bag Twin Food. De to dygtige madbloggere bor i Aarhus og er begge civilingeniører, men bruger madlavningen og bloggen som et frirum i hverdagen. Nyd deres lækre grilspyd her og find flere gode opskrifter på twin-food.dk

Besøg Twin Food