Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt os
Læg fire grillspyd af træ i koldt vand.
Skær laksen i tern af ca. 2 cm x 2 cm. Kom dem i en skål og tilsæt honning, citronsaft, soya, olie, sesamfrø og revet ingefær. Bland det hele godt sammen og sørg for, at der er marinade på alle flader af laksen. Lad laksen stå koldt i 15 min.
Kom laksen på spyd og derefter på grillen ved ca. 200 grader.
Grill laksen i 5-7 min. i alt (afhænger af tykkelse) og vend den undervejs.
Servér straks med en god salat til.
Prøv også
Det er tvillingerne Laura og Christine, der står bag Twin Food. De to dygtige madbloggere bor i Aarhus og er begge civilingeniører, men bruger madlavningen og bloggen som et frirum i hverdagen. Nyd deres lækre grilspyd her og find flere gode opskrifter på twin-food.dk
Besøg Twin Food