Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi vil altid gerne kommunikere med vores kunder. så savner du information om et specifikt emne, har du forslag, ris eller ros; er du velkommen til at kontakte os
Kontakt osSkyl asparges grundigt, tør dem, og skær dem på langs, hvis der er tale om tykke asparges. Bruger du hvide asparges, skal de skrælles først.
Kassér enderne. Pensl med olie og grill dem, til de er møre, men stadig har bid.
Skær evt. asparges i mindre stykker.
Bring en gryde med vand i kog, og tilsæt eddike.
Slå æggene ud i fire små skåle, og pochér dem et efter et ved at lave en cirklende bevægelse med en grydeske i det simrende vand, så der dannes en lille hvirvelstrøm. Hæld forsigtigt ægget i, lad ægget simre i ca. 3 minutter, og tag det op med en hulske.
Skær salaten i grove stykker, og dryp lidt citronsaft og olivenolie over.
Anret den på et fad eller på fire tallerkener sammen med de grillede asparges, pocherede æg og den lufttørrede skinke.
Krydr med salt og peber, og pynt med brøndkarse.
Servér med godt brød.
Nadia Mathiasen henter meget af sin inspiration fra Thailand, hvor hendes mor kommer fra. Det giver et fantastisk mix af eksotiske smage og nordiske råvarer, som også passer perfekt til grillen. Mød Nadia på foodfanatic.dk.
Besøg Foodfanatic